Varför LaddaTillsammans väljer CaCharge som systemleverantör i sina projekt

  |  
Lästid: 2 minuter

Det Helsingborgsbaserade företaget LaddaTillsammans, som grundades 2021, erbjuder bostadsrättsföreningar kompletta elbilsladdningslösningar. LaddaTillsammans är specialiserade på att sy ihop helhetslösningar utifrån varje kunds specifika krav. I sina projekt har LaddaTillsammans valt att använda sig av CaCharges laddsystem och betallösning.

− Jag hade arbetat som IT-konsult i sju år och min medgrundare hade flera års erfarenhet från mäklaryrket när vi bestämde oss för att göra gemensam sak och starta LaddaTillsammans 2021. Vi har tidigare byggt upp och drivit bolag ihop och startade LaddaTillsammans efter att ha identifierat ett stort behov bland bostadsrättsföreningar och samfälligheter som behöver hjälp med hållbara lösningar för elbilsladdning, säger Niklas Hilding, vd på LaddaTillsammans.

Efter att ha jämfört olika aktörer på marknaden kändes det självklart för oss att inleda ett samarbete med CaCharge eftersom de erbjuder en prisvärd, intelligent och teknikledande helhetslösning.

Niklas Hilding, vd på LaddaTillsammans

Valde marknadens mest intelligenta lösning

LaddaTillsammans är ett relativt nystartat bolag med en tydlig expansionsagenda. Ambitionen är att verksamheten inom loppet av ett par år ska växa kraftigt på en het marknad.

−Vi har valt att inte erbjuda några egenutvecklade laddsystem eller betallösningar. Vår kärnkompetens är rådgivningen och att vi med hjälp av vår specialistkompetens syr ihop helheten åt kunden. Efter att ha jämfört olika aktörer på marknaden kändes det självklart för oss att inleda ett samarbete med CaCharge eftersom de erbjuder en prisvärd, intelligent och teknikledande helhetslösning som inkluderar alltifrån lastbalansering till automatiserade debiteringslösningar. CaCharges lösning kan bland annat känna igen bilars laddningsmönster och säkerställa att rätt bil laddas vid rätt tidpunkt, säger Niklas Hilding.

Siktar på att bli marknadsledande i sitt segment

Han är hittills mycket nöjd med samarbetet, inte minst eftersom CaCharge har varit smidiga och flexibla att ha att göra med.

Det känns bra att ha med sig CaCharge som samarbetspartner när vi nu rustar för snabb expansion. Tillväxtpotentialen är hög och vår ambition är att på sikt bli marknadsledande i Sverige på skräddarsydda laddningslösningar för bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi har många idéer kring hur vi ska kunna erbjuda ett mer rättvist system där de medlemmar i en bostadsrättsförening som planerar att använda sig av elbilsladdningen också står för merparten av kostnaden, säger Niklas Hilding.

Läs mer på laddatillsammans.se

Intresserad av smart elbilsladdning?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Dela artikeln:

Några av Våra kunder