Svepark och CaCharge ingår samarbete för morgondagens parkering

CaCharges intelligenta lösning för elbilsladdning

Elbil som laddas vid CaCharge laddstation.

Parkeringsbranschens intresseorganisation Svepark och elbilsladdbolaget CaCharge ingår samarbete för att jobba med morgondagens parkering. Syftet är att utbyta erfarenheter och arbeta för en mer hållbar och framtidssäkrad parkeringsaffär.

Svepark är en sammanslutning av kommuner, kommunalt och privat ägda parkeringsföretag. Målet är att tillvarata branschens gemensamma intressen och verka för att parkeringsverksamheten utvecklas utifrån gemensamma riktlinjer.

Elbilsladdbolaget CaCharge har ingått samarbete med Svepark för att utbyta erfarenheter och berätta om möjligheter med elbilsladdning för den stora massan. CaCharge jobbar med att uppgradera p-platser till laddplatser och är specialiserat på att nyttja hela parkeringstiden för att på ett resurseffektivt sätt fördela ström mellan bilar. På så sätt laddas många bilar inom tillgänglig elkapacitet och elbilsladdning blir kostnadseffektivt och energismart.

CaCharge ser fram emot utbytet av parkeringsbranschen. CaCharge VD Louise Kierkegaard menar att laddning kan bli en del av parkeringsaffären. – Tillsammans har vi möjlighet att skapa en lönsammare och mer hållbar parkeringsaffär.

 

Vill du veta mer eller få en offert?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på +46 8 22 33 77

Några av våra kunder

Vi samarbetar med

© 2019 CaCharge. All rights reserved