Smart Parkering Sverige AB och CaCharge ingår nationellt samarbete

CaCharges intelligenta lösning för elbilsladdning

E-mobilityföretaget CaCharge och parkeringsbolaget Smart Parkering Sverige AB har ingått ett samarbetsavtal för leverans av laddlösningar för eldrivna fordon till gemensamma kunder över hela landet. Samarbetet betyder att Smart Parkering Sverige AB och CaCharge tillsammans kan erbjuda gemensamma kunder maximalt antal laddplatser inom befintligt effektuttag och smidiga betalningslösningar.
Ambitionerna är höga och det första uppdraget har redan påbörjats. 

Smart Parkering Sverige AB förvaltar över 120 000 parkeringsplatser över hela Sverige. Företaget erbjuder bland annat bostadsrättsföreningar och fastighetsägare tekniska parkeringslösningar och hantering av parkeringsplatser med fokus på effektivitet och hållbarhet med miljön i fokus.

Som en del av Smart Parkering Sverige AB:s fortsatta utveckling inom hållbarhet kommer företaget utöka sin satsning på elbilsladdning tillsammans med CaCharge. Konceptet är optimerat för att kunder och partners ska kunna erbjuda många laddplatser som enkelt kan skalas upp i takt med att efterfrågan på laddplatser ökar. Det sker genom maximalt antal laddplatser inom befintligt effektuttag, en lösning som är enkel att integrera med andra system och smidiga betalningslösningar för alla parter.

“Smart Parkering Sverige AB tycker givetvis att det är väldigt spännande att tillsammans med CaCharge, kunna erbjuda våra kunder klimatsmarta och effektiva laddstationer. Tillsammans kan vi erbjuda våra fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kunder en ännu smidigare elbilsladdning och fler unika lösningar.” säger Fatih Gencer, vd på Smart Parkering Sverige AB.

“Smart Parkering Sverige AB skapar en smidig, smart och bekväm parkeringsupplevelse som går hand i hand med hur CaCharge konverterar parkeringsplatser till uppkopplade laddplatser. Elbilsladdning ska vara en lönsam och hållbar affär för användare och fastighetsägare, och tillsammans med Smart Parkering Sverige AB kan vi erbjuda det.” säger Kurt Högnelid, vd på CaCharge.

“Både Smart Parkering Sverige AB och CaCharge satsningar på innovativa tjänster passar parter mycket bra och skapar positiva synergier för våra kunder. Samarbetet är ett stort kliv i riktningen inom miljöförbättringar och hållbarhet. Det innebär ett utökat mervärde och möjliggör för mer medvetna val av laddstationer”. säger Fatih Gencer, vd på Smart Parkering Sverige AB.

Smart Parkering och CaCharge ingår nationellt samarbete

För mer information, kontakta: 

Kurt Högnelid, vd, CaCharge, telefon: 073 358 68 00, e-mail: Kurt.Hognelid@Cacharge.com  

Fatih Gencer, vd, Smart Parkering Sverige AB, telefon: 070 791 62 77, e-mail: Fatih.Gencer@Smartp.se

CaCharge elbilsladdning, med laddbox, tjänster och drift, i en lösning är optimerad för att  aktörer  med många laddplatser såsom fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner administrationsfritt ska kunna erbjuda många laddplatser. CaCharges effektstyrning jämnar ut effekttoppar och kapar kostnader. CaCharge grundades 2015 av IT-entreprenörerna och affärsutvecklarna Kurt Högnelid, Louise Kierkegaard och Tomas Öquist.

Vill du veta mer eller få en offert?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på +46 8 22 33 77

Några av våra kunder

Vi samarbetar med

© 2019 CaCharge. All rights reserved