Så möjliggör CaCharge laddning för Fabeges hyresgäster

CaCharges intelligenta lösning för elbilsladdning

Laddplatser för elbilar i Fabeges fastighet Arenagaraget i Solna.

Fabege och CaCharge har ingått ett samarbete gällande laddplatser för eldrivna bilar inom Fabeges fastighetsbestånd. Ett antal installationer har genomförts, där den största återfinns i Arenagaraget i Solna med initialt 50 laddplatser. 

Fabege bygger och förvaltar hållbara stadsdelar och vill erbjuda sina hyresgäster flertalet laddplatser i sina fastigheter. Fabege har valt att samarbeta med CaCharge i de garage där bilarna står parkerade under en längre tid såsom i kontorsgarage. ”För oss var det viktigt att vår investering resulterade i många laddplaster för flertalet hyresgäster. Att kunna erbjuda CaCharges lösning har gjort det möjligt för oss att möta hyresgästernas växande behov av laddplatser”, säger Johnny Pettersson, Parkeringsansvarig på Fabege.

CaCharge har bakgrund inom IoT (Internet of Things) och energieffektivisering och är specialiserad på att uppgradera parkeringsplatser till laddplatser som förbättrar fastighetsbolagens parkeringsaffär. Genom att fokusera på parkeringsplatser i kontors- och bostadsfastigheter kan ett storskaligt laddbehov mötas på ett kostnads- och resurseffektivt sätt.

”Marknaden är inne i ett expansivt skede och Fabege ligger i framkant vad det gäller att skapa förutsättningar för sina hyresgäster att ställa om till en fossilfri fordonsflotta. Detta ligger helt i linje med vår vision om att framtidens parkeringsplats blir till laddplats” säger Louise Kierkegaard VD på CaCharge.

CaCharge har tagit fram en lösning och affärsmodell som låser upp massmarknaden för eldrivna bilar. Vi på CaCharge berättar gärna mer om hur hållbarhet blir lönsamt, utan subventioner. Mer info på www.cacharge.com alternativt 08-22337

 

Vill du veta mer eller få en offert?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på +46 8 22 33 77

Några av våra kunder

Vi samarbetar med

© 2019 CaCharge. All rights reserved