Så görs elbilsladdning lönsamt – kom till Nordic Property Expo och lyssna på CaCharge

Marknadens smartaste elbilsladdning

Louise Kierkegaard, VD/medgrundare, CaCharge

Nordic Property Expo, en nordisk arena för framtidens fastighetsbransch, går av stapeln den 11-12 september i Göteborg. Fokus ligger på att diskutera lösningar för branschens största utmaningar såsom bostadsbrist, digitalisering, energiförbrukning, fastighetsutveckling och förvaltning.

E-mobility bolaget CaCharge intar scenen för att prata om ett av branschens kommande paradigmskiften, nämligen elektrifieringen utav p-platserna. Föreläsningen kommer handla om hur fastighetsägare kan möta det växande behovet av elbilsladdning och hur det skapas förutsättningar för en lönsam och hållbar affär.

Elbilsförsäljningen gasar på och allt fler hyresgäster ställer krav på elbilsladdning. EU har därtill satt krav på att alla p-platser i nybyggda bostäder ska vara förberedda för elbilsladdning efter 2025. Hur ska då fastighetsägare lösa behovet när hundratals bilar laddas samtidigt under en natt eller arbetsdag? Om alla bilar laddas samtidigt, får vi höga effektuttag, uppgraderade elcentraler och kraschande elnät, som i sin tur innebär stora investeringar i elinfrastruktur. Men behöver alla ladda samtidigt?

CaCharge VD, Louise Kierkegaard, kommer berätta hur effektiv laddning kan kapa effekttoppar och därmed kostnader, för att på så sätt skapa förutsättningar för en bra affär mellan fastighetsägare och bilist.

CaCharge är specialister på effektstyrning utifrån kör- och parkeringsmönster och laddar många bilar så effektivt som möjligt.

Välkommen att ta del av receptet på hur elbilsladdning blir lönsamt.

För frågor, vänligen kontakta oss på sales@cacharge.com eller 08-223377

 

 

Vill du veta mer eller få en offert?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på +46 8 22 33 77

Några av våra kunder

Vi samarbetar med

© 2019 CaCharge. All rights reserved