CaCharge – elbilsladdning för alla

CaCharge är ett svenskt företag som erbjuder en komplett lösning inom elbilsladdning för en ekonomisk hållbarhet med en minimal administration vid allt från lägenheter, arbetsplatser och fastighetsföreningar till infartsparkeringar och flygplatser.

CaCharge riktar sig främst till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och offentlig sektor samt ingår partnerskap med återförsäljare, parkeringsbolag, el- och energiföretag som vill erbjuda många laddplatser inom befintlig elkapacitet. CaCharge är ledande på att kunna ladda många bilar med den tillgängliga effekt.

Produkter och tjänster

CaCharge tillhandahåller alla delar av laddlösningen inklusive laddbox, laddtjänster, betalningar och support i ett kostnadseffektivt paket.

CaCharge produktportfölj inkluderar hårdvara (laddstationer, laddboxar, infrastruktur och tillbehör) och programvara för laddningssystemhantering.

CaCharge erbjuder en komplett lösning för elbilsladdning men du som kund kan baserat på dina behov välja vilka delar av CaCharge laddlösning du använder.

Var finns CaCharge idag?

CaCharge är verksamt med bolag eller via partner på ett flertal marknader i Europa bland annat Sverige, Norge, Tyskland och Luxemburg.

Kontakta oss

Kom i kontakt med CaCharge eller någon av våra medarbetare.

Kontakt

Få offert

Kom igång med energismart laddning i din BRF eller på ditt företag – begär en offert!

Få offert

Bli partner

Vill du som parkeringsföretag, energibolag, hårdvaruleverantörer eller installatör erbjuda många laddplatser till en låg kostnad? Bli partner med CaCharge.

Om partnerskap

Sagt om CaCharge

Några av Våra kunder