Fem råd till bostadsrättsföreningar som ska välja laddlösning

CaCharges intelligenta lösning för elbilsladdning

Läs Jonas Wånanders fem råd för bostadsrättsföreningar som ska välja elbilsladdning

Under de första månaderna 2020 ökade efterfrågan på CaCharges laddlösning bland svenska bostadsrättsföreningar kraftigt. Några föreningar som har valt CaCharges laddlösning i år är Sjöglimten i Västerås, Elin Wägners gata i Hägersten, Glasmålsningen 3 i Enskedalen, Åbypark i Huddinge, Bredablick Mindre på Lidingö, Ursholmen i Johanneshov, Lunden i Sollentuna och Stänkskärmen 41 i Älvsjö.

– En helhetslösning med egentillverkad laddbox, smart effektstyrning och komplett tjänsteinnehåll gör att många bostadsrättsföreningar väljer CaCharges laddlösning. Smidig debitering av elförbrukning och administrationsfri hantering är särskilt viktigt för många föreningar, säger Jonas Wånander som hjälper bostadsrättsföreningar hos CaCharge.

Jonas Wånanders råd till bostadsrättsföreningar som ska investera i elbilsladdning:

1. Välj en framtidssäker lösning med mjukvara som uppdateras med nya funktioner löpande.

2. Kapa effekttoppar, spara pengar och skapa möjlighet för många laddplatser inom befintlig elkapacitet med smart effektstyrning. Snabbladdning är ofta en överdimensionering eftersom medlemmarnas bilar kan ladda när de står på sin parkeringsplats.

3. Smidig debitering som visar hur mycket medlemmarna ska betala är särskilt viktigt i bostadsrättsföreningar.

4. Löpande support och administrationsfri elbilsladdning är extra angeläget i föreningar, som drivs av styrelser som många gånger arbetar på fritiden.

5. Ingen vet hur många laddbara bilar som kommer att finnas i er förening om ett, tre och fem år. Välj en lösning som ni kan växa med i takt med att antalet laddbara bilar ökar.

Läs mer om elbilsladdning i bostadsrättsföreningar här. Behöver din förening råd? Varmt välkommen att kontakta Jonas Wånander på telefonnummer +46 8 22 33 77 eller e-postadress

jonas.wanander@cacharge.com.

 

Vill du veta mer eller få en offert?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på +46 8 22 33 77

Några av våra kunder

Vi samarbetar med

© 2019 CaCharge. All rights reserved