tel:+46 8 22 33 77
sales@cacharge.com

KUNDERBJUDANDE

CACHARGE SKAPAR NÖJDA KUNDER

Vi hjälper fastighetsbolag, parkeringsbolag, kommuner och bostadsrättsföreningar som söker lönsamma och kostnadseffektiva lösningar till sina hyresgäster, invånare och medarbetare.

VI TYCKER ATT

Både plånboken och miljön ska må bra av en investering i laddplatser.

Det ska löna sig att köra på el.

Det ska vara lika lätt att ladda bilen som det är att ladda mobilen.

Det ska vara enkelt att öka antalet laddplatser när behoven ökar.

VÅRT KUNDERBJUDANDE LÖNAR SIG FÖR ALLA

Marknadens mest kostnadseffektiva ladduttag – anpassat för laddning på arbetsplatsen och i bostaden.

Minimerad investering i förstärkt elmatning till fastigheten – Vår lösning laddar många bilar inom tillgänglig elkapacitet och möter det dagliga behovet av laddning. Vi erbjuder en låg grundinvestering per laddplats och ger våra kunder möjlighet till att förbättra sin parkeringsaffär.

Administrationsfri hantering av laddning – genom våra betallösningar och administrativa tjänster.

Förenklad vardag för bilisten. Bilen laddas där den ändå står parkerad och målet är att bilistens milkostnad på el ska vara betydligt lägre än milkostnaden på bensin eller diesel.

VILL DU LADDA I DIN BRF?

Läs mer om hur du fixar laddplatser till din förening

LÄS MER

KUNDSAMARBETEN

CaCharge har installerat och driver flera hundra laddplatser. Vi samarbetar med ett flertal stora fastighetsbolag och kommuner.

FABEGE

Vi samarbetar med Fabege för att hjälpa dem möta hyresgästernas växande behov av laddplatser. Vi har uppgraderat flertalet av Fabeges garage med laddplatser och den största installationen finns i Globen, med 60 platser. Johnny Pettersson Springer, parkeringsansvarig på Fabege, berättar.

“Vi har valt att samarbeta med CaCharge i de garage där bilarna står parkerade en längre tid såsom i kontorsgarage. Vi bygger och förvaltar hållbara stadsdelar och vill således kunna erbjuda våra hyresgäster flertalet laddplatser i våra fastigheter.

För oss var det viktigt att vår investering resulterade i många laddplatser för flertalet hyresgäster. Att kunna erbjuda CaCharges lösning har gjort det möjligt för oss att möta hyresgästernas växande behov av laddplatser.“
Klicka på bilden nedan för att läsa artikeln i Dagens Industri.

UPPLANDS VÄSBY KOMMUN

 
Vi är stolta över samarbetet med Upplands Väsby kommun där vi hjälper dem möta behovet av elbilsladdning för kommunens invånare och besökare.

Tillsammans med kommunen gör vi hållbar samhällsutveckling lönsam, något som vi tror är en förutsättning för ett fossilfritt Sverige. Genom att effektivt fördela ström mellan bilar, laddar vi 34 bilar med en strömkapacitet som hade räckt till en enda snabbladdare.

Därmed motiveras en storskalig satsning på kostnadseffektiva laddplatser. Våren 2018 invigdes laddplatserna av Sveriges regering där Sveriges energiminister Ibrahim Baylan framhöll vikten av effektbalansering mellan bilar.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

SAMARBETSPARTNERS

VILL DU VETA MER ELLER FÅ EN OFFERT?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på +46 8 22 33 77