Laddboxar med komplett lösning för elbilsladdning

CaCharge erbjuder en komplett lösning för laddning av eldrivna fordon – egen svensktillverkad laddbox, system för styrning, administrationsgränssnitt, statistikverktyg, tillhörande app, med mera.

Våra laddboxar är optimerade för att kunna ladda maximalt antal bilar med tillgänglig elkapacitet. CaCharges dynamiska lastbalansering och effektstyrning undviker dyra effekttoppar och garanterar kostnadseffektiv laddning av elbilar. Vi vill att alla ska kunna ladda sin elbil på ett hållbart och förmånligt vis.

  • Helhetslösning från laddbox till app
  • Ladda fler bilar på befintlig elkapacitet
  • Sänk kostnader och gör laddningen skalbar

Dynamisk lastbalansering och avancerad effektstyrning med Charge Hub

CaCharges molnbaserade styrsystem Charge Hub anpassar sig till din anläggning och använder dess tillgängliga effekt optimalt.

Lastbalansering, självlärande AI och dynamiskt fasval jämnar ut effekten och maximerar det möjliga antalet laddplatser.

Charge Hub kan även styra laddboxar av annat fabrikat vilket ytterligare ökar lösningens flexibilitet.

Uppkopplad laddbox med dubbla uttag

Varje laddbox från CaCharge har två ladduttag, vilket ger en enklare installation och en lägre kostnad per laddplats.

CaCharges laddbox är utvecklad och tillverkas i Sverige. Laddboxarna är uppkopplade och mjukvaran, Charge Hub, som uppdateras löpande driftövervakas 24/7.

Laddboxarna kan installeras på antingen en laddstolpe eller en vägg, och installationskostnaderna minimeras genom att en trefaskabel (upp till 16 mm2) kan dras i en kedja till samtliga laddboxar.

Installera en skalbar lösning med teknisk support 24-7

Hantera er dagliga användning i CaCharge-app och betala på det vis som passar både anläggningsägaren och användaren – via app, faktura eller som en integrerad del av ett alternativt betalsätt.

CaCharge hanterar och driftövervakar laddplatserna 24/7 och erbjuder kundsupport till anläggningsägaren och användaren.

CaCharges system använder öppna API:er och kommunicerar med CaCharges app- och webblösningar såväl som med andra system och kundgränssnitt. Allt för att ni ska få en enkel och skalbar lösning för elbilsladdning med minimal administration.

Laddboxar till ditt företag eller BRF

BRF

Vår helhetslösning gör att din bostadsrättsföreningar kan ladda ett stort antal bilar på befintlig elkapacitet.

Ladda i BRF

Företag

Vi hjälper dig med en optimerad laddlösning för just ditt företag. Låg investeringskostnad och energismart laddning ger dig en lönsam investering.

Ladda på företag

Laddkalkylatorn

CaCharges lastbalansering innebär att du kan erbjuda maximalt antal laddplatser utan att förstärka elnätet. Få reda på just er kapacitet med vår smarta kalkylator!

Räkna på kapacitet

Sagt om CaCharge

Några av Våra kunder