CaCharges laddlösning säljs i Europa

Marknadens smartaste elbilsladdning

CaCharge, ledande inom smart och kostnadseffektiv elbilsladdning, tar steget ut i Europa och säljer sin laddlösning i Benelux genom företagets första partner på den europeiska kontinenten – Odyssey Impact Investments. CaCharge, vars internationella expansion inleddes med en Norgeetablering 2019, utvärderar just nu etableringar i fler europeiska länder.

Varje del av CaCharges helhetslösning för elbilsladdning är skapad för att storskalig elbilsladdning ska bli möjlig och lönsam. Hit hör bland annat effektstyrning, som kapar effekttopparna, och betalningslösningar som möjliggör flera kontrakt för samma parkeringsplats.

– Om elbilsboomen ska bli verklighet måste vi kunna ladda många bilar till en låg kostnad. CaCharge är ensamma om en lösning där varje enskild del är optimerad för lönsam storskalig elbilsladdning. Vi har en egen laddbox samtidigt som öppna API:er betyder att andra leverantörer kan använda vår laddtjänst med sina laddboxar och system, säger CaCharges vd Kurt Högnelid.

CaCharge kommer att växa i Europa med ett nätverk av partners och återförsäljare. I mars skedde företagets första affär i Benelux genom företagets första partner på den europeiska kontinenten Odyssey Impact Investments.

– Vi är glada att vara en del av CaCharges tillväxtresa i Benelux. Nu finns både CaCharges produkt och service tillgängliga i Luxemburg genom vårt dotterbolag Parking Energy Services. Elbilsboomen kräver smidig, smart och kostnadseffektiv laddningsinfrastruktur vid arbetsplatser och bostäder. Vi ser fram emot ett givande samarbete och att bidra till elektrifieringen av den europeiska fordonsflottan, säger Marina Mouravieva, Partner på Odyssey Impact Investments.

– Europa står inför en elbilsboom – andelen sålda elbilar fördubblades under årets första månader 2020 jämfört med samma period året innan. Samtidigt är många laddbara bilmodeller på väg in på marknaden. Nu kommer infrastrukturen kring laddstolpar att expandera snabbt, fortsätter Kurt Högnelid.

 

Vill du veta mer eller få en offert?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på +46 8 22 33 77

Några av våra kunder

Vi samarbetar med

© 2019 CaCharge. All rights reserved