CaCharge växer i Norge – anställer två nya medarbetare

CaCharges intelligenta lösning för elbilsladdning

CaCharge förstärker den norska verksamheten med två nya medarbetare –  Geir Asle Steen och Petter Salomonsson. CaCharge hjälper fastighetsägare, parkeringsbolag, bostadsrättsföreningar, byggbolag och elinstallatörer att erbjuda kommersiellt lönsam elbilsladdning.

– Vi är glada att förstärka teamet med duktiga och erfarna kompetenser som kommer att vidga vårt återförsäljarnätverk av installatörer såväl som andra viktiga partnerskap, säger Louise Kierkegaard, ledare för den norska verksamheten.

Geir Asle Steen som tidigare har arbetat mot installatörer kommer att fokusera på att expandera CaCharges återförsäljarnätverk av elinstallatörer i Norge. Petter Salomonsson, som har lång erfarenhet av strategiska partnerskap, kommer att hjälpa parkeringsbolag och byggbolag att möta det växande behovet av laddplatser med smarta laddtjänster.

– CaCharges effektiva laddning och flexibla tjänster betyder att aktörer med många parkeringsplatser kan erbjuda många laddplatser som samutnyttjas av olika användare.  Inom det här området ska CaCharge bli en av Norges ledande aktörer, fortsätter Louise Kierkegaard.

Vill du veta mer eller få en offert?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på +46 8 22 33 77

Några av våra kunder

Vi samarbetar med

© 2019 CaCharge. All rights reserved