CaCharge står väl rustade inför en ökad tillväxttakt

  |  
Lästid: 2 minuter

Under 2021 ökade CaCharge såväl omsättningen som antalet sålda laddplatser och mycket talar för att 2022 blir ett år som kommer att präglas av en fortsatt hög tillväxttakt. Flera faktorer bidrar till att accelerera bilmarknadens gröna omställning och CaCharge står väl rustat för att möta en stadigt ökad efterfrågan.

– En mycket stark efterfrågan har under första kvartalet 2022 stärkts ytterligare. De stigande drivmedelspriserna är självklart en faktor som bidrar till att många väljer att investera i en laddbar bil, men många konsumenter påverkas även av att allt fler i deras omgivning tar steget från fossildrivet till eldrivet, säger CaCharges vd Kurt Högnelid.

Under 2022 fortsätter arbetet med att förstärka organisationen för att möta en ökad efterfrågan. Vid årets slut räknar Kurt Högnelid med att bolagets medarbetarstyrka har fördubblats.

Internationell lansering inleddes under våren

Våren 2022 passerade CaCharge ytterligare en avgörande milstolpe i samband med att en internationell lansering inleddes. Kurt Högnelid betraktar CaCharges tillväxtpotential på den europeiska kontinenten som omfattande och bolagets helhetserbjudande har hittills tagits emot mycket väl även utanför Sveriges gränser.

– Som ett led i vår expansion investerar vi även stort i marknadskommunikation. Vi fokuserar helt enkelt mer på att kommunicera CaCharge ut på marknaden och med att öka kännedomen om vårt konkurrenskraftiga totalerbjudande. Framöver kan kunder, samarbetspartners och leverantörer därför förvänta sig en helt annan marknadsnärvaro från vår sida. Vi ser bland annat ett stort behov av att öka kunskapen om laddinfrastruktur och att hjälpa våra kunder att gör långsiktigt hållbara investeringar är en av våra viktigaste uppgifter, säger Kurt Högnelid. 

Fler får upp ögonen för lastbalanseringslösningen

En betydelsefull milstolpe under våren är lanseringen av CaCharges nya laddbox. Användarna kan förvänta sig en rejält uppdaterad design och, inte minst, en uppgraderad funktionalitet som säkerställer att laddboxen förblir relevant i många år framöver.

Allt fler har på senare tid upptäckt fördelarna med CaCharges marknadsledande lastbalanseringsteknologi som kommer att fylla en allt viktigare funktion i takt med att antalet eldrivna fordon ökar.

– Vår ambition har sedan företaget grundades har varit att kunna erbjuda en marknadsledande lastbalanseringslösning. Vi har lagt mycket resurser på att utveckla den lösning som idag finns på marknaden, det känns verkligen glädjande att vi nu på allvar kan skörda frukterna av vårt konsekventa arbete, säger Kurt Högnelid.

CaCharge nya laddbox Dynamic

Dela artikeln:

Några av Våra kunder