CaCharge och Next Green tecknar samarbetsavtal – räknar med 35 – 40 gemensamma projekt under 2020

CaCharges intelligenta lösning för elbilsladdning

CaCharge och Next Green tecknar samarbetsavtal – räknar med 35 – 40 gemensamma projekt under 2020

Next Green kommer att sälja CaCharges produkter såväl som tjänster i egna och andra leverantörers laddboxar. Sedan årsskiftet har samarbetet resulterat i fyra gemensamma projekt i kontorsfastigheter och flerbostadshus.

– Det här är en del av CaCharges strategi att växa tillsammans med samarbetspartners som delar vår vision. Både CaCharge och Next Green är bolag i stark tillväxt som vill erövra marknaden. CaCharge har en unik produkt medan Next Green har starka kanaler till kunder, säger CaCharges vd Kurt Högnelid.

– Det faktum att vi kan placera CaCharges tjänster i egna och andra leverantörs laddboxar gör CaCharge och Next Green till en perfekt match. Effekthantering, som gör det möjligt att ladda många bilar, och en färdig produkt med alla tjänster i en helhet betyder att potentialen är stor, säger Next Greens vd Paul Eriksson.

Next Green och CaCharge räknar med mellan 35 och 40 gemensamma projekt under 2020.

Om CaCharge:

CaCharge elbilsladdning, med laddbox, tjänster och drift, i en lösning är optimerad för att aktörer med många laddplatser såsom fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner administrationsfritt ska kunna erbjuda många laddplatser. CaCharges effektstyrning jämnar ut effekttoppar och kapar kostnader. CaCharge grundades 2015 av IT-entreprenörerna och affärsutvecklarna Kurt Högnelid, Louise Kierkegaard och Tomas Öquist.

Vill du veta mer eller få en offert?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på +46 8 22 33 77

Några av våra kunder

Vi samarbetar med

© 2019 CaCharge. All rights reserved