CaCharge lanserar ny hemsida!

  |  
Lästid: 1 minut

– Vår tidigare hemsida lanserades 2015. Sedan dess har mycket hunnit hända på såväl CaCharge som i vår omvärld. Vår ambition är att den nya hemsidan ska vara mer interaktiv och på ett bättre sätt svara upp till våra kunder och samarbetspartners behov. Vi är stolta över att vår nya hemsida erbjuder helt nya interaktiva möjligheter för besökaren, exempelvis vår populära laddkalkylator, säger Maria Swedin, COO på CaCharge .

CaCharges nya hemsida innebär både en visuell och funktionell uppgradering som återspeglar den snabba utvecklingen som just nu äger rum inom #elbilsladdning.

– Vi hoppas kunna guida kunden i sin köpupplevelse på ett smidigt sätt. Det blir lättare för våra intressenter, partners och kunder att snabbt hitta den information de söker, boka platsbesök från någon av våra säljare och få svar på alla sina frågor om elbilsladdning. Vår målsättning är att successivt lansera fler interaktiva verktyg som bland annat ger kunden möjlighet att enkelt överblick sin el- och laddningskapacitet.

På hemsidan kan besökare dessutom ta del av inspirerande kundintervjuer som konkretiserar möjligheterna med CaCharges helhetslösning för olika målgrupper genom att visa på exempel på elbilsladdning och hur man använder elen på ett smart sätt.

– Vi är ett snabbväxande företag som siktar på att växa med minst 100 procent under 2022. Vi är mycket stolta över att nu kunna presentera en hemsida som matchar våra ambitiösa tillväxtambitioner. www.cacharge.com

#EVC #EV

Dela artikeln:

Några av Våra kunder