tel:+46 8 22 33 77
sales@cacharge.com

Så möjliggör CaCharge storskalig laddning tillsammans med Upplands Väsby kommun

Den 31 maj invigs Upplands Väsby kommuns 34 laddplatser till elbilar tillsammans med CaCharge.

Torsdagen den 31 maj invigs Upplands Väsby kommuns 34 laddplatser i Vilunda. CaCharge är mycket positiva till samarbetet med kommunen som ligger i framkant vad det gäller hållbar samhällsutveckling.

Laddplatserna är avsedda för kommunens invånare och besökare. Genom att ladda bilen där den ändå står parkerad, så möjliggörs resurs- och kostnadseffektiv laddning för många elbilar. Installationen består av 34 laddplatser och har en strömbudget som motsvarar strömtillförseln till en enda snabbladdningsstation. Genom att effektivt flytta ström mellan bilar motiveras en storskalig utbyggnad av kostnadseffektiva laddplatser. CaCharge skapar resurseffektiva lösningar som är ekonomiskt hållbara, och tillsammans med kommunen så möjliggörs att hållbar samhällsutveckling blir lönsam.

För mer information kontakta Peter Hammarberg på telefon: 0704-971719