Vi genererar nöjda användare och lönsammare parkeringsaffärer

Vi hjälper fastighetsbolag, parkeringsbolag, kommuner och bostadsrättsföreningar som söker kostnadseffektiva lösningar till sina hyresgäster, invånare och medarbetare.

Vårt erbjudande

  • Marknadens mest kostnadseffektiva ladduttag, anpassat för laddning på arbetsplatsen och i bostaden.
  • Minimerad investering i förstärkt elmatning till fastigheten. Vår systemlösning laddar många bilar inom fastighetens tillgängliga elkapacitet och möter det dagliga behovet av laddning. Målet är att erbjuda en låg grundinvestering per laddplats och ge fastighetsbolag möjlighet att förbättra sin parkeringsaffär.
  • Administrationsfri hantering av laddning genom våra betalningslösningar och administrativa tjänster.
  • Förenklad vardag för bilisten. Bilen laddas där den ändå står parkerad och målet är att bilistens milkostnad på el skall vara betydligt lägre än milkostnaden på bensin eller diesel.

Kundsamarbeten

CaCharge har installerat hundratals laddplatser och samarbetar med flera stora fastighetsbolag. En av våra kunder är Fabege som har genomfört ett antal installationer, där den största återfinns i Arenagaraget i Solna med initialt 50 laddplatser. Johnny Pettersson Springer, Parkeringsansvarig på Fabege, berättar varför de valde att samarbeta med oss:

citat green2 Vi har valt att samarbeta med CaCharge i de garage där bilarna står parkerade en längre tid såsom i kontorsgarage. Vi bygger och förvaltar hållbara stadsdelar och vill således kunna erbjuda våra hyresgäster flertalet laddplatser i våra fastigheter. För oss var det viktigt att vår investering resulterade i många laddplaster för flertalet hyresgäster. Att kunna erbjuda CaCharges lösning har gjort det möjligt för oss att möta hyresgästernas växande behov av laddplatser.

Läs mer om vårt samarbete med Fabege i Dagens Industri (pdf)

Mer information för dig som
fastighetsbolag, kommun och parkeringsbolag.
Ladda ned vår broschyr

För dig i BRF. Skräddarsydda upplägg som minimerar föreningens investering och möter medlemmarnas växande behov. Här laddar du ned vår broschyr.

Vill du veta mer eller få en offert?

Fyll i nedanstående formulär eller kontakta oss på +46 8 22 33 77 alternativt sales@cacharge.com

Kontakta oss
close slider


I vilken roll besöker du CaCharge
FastighetsägareBostadsrättsföreningPrivatperson

Hur många laddplatser är du intresserad av
2-1012-30Fler än 30